Jag erbjuder Holistiskt stöd, Utbildning och Transformerande sessioner för en omfattande Harmonisk Graviditet-, Förlossning & Postpartum!

Min önskan Àr att alla ska fÄ möjlighet till extra stöd under sin förlossning & postpartumtid. Att föda barn Àr alldeles för vackert, smÀrtsamt och kraftfullt för att bara lÄta det bli som det blir.

DĂ€rför erbjuder jag rabatterat pris för dig som Ă€r ensamförĂ€lder, arbetslös eller sjukskriven. Mina klienter har möjlighet att dela upp betalningar helt rĂ€ntefritt. Om du bor eller planerar att föda utanför “mitt omrĂ„de” kan milersĂ€ttning & parkeringsavgifter tillkomma.


🌿KĂ€nna in TrĂ€ff

FörutsÀttningslöst möte för att ses och fÄ en kÀnsla av varandra. Personkemin Àr grundlÀggande frÄn bÄda hÄllen. Jag berÀttar lite om mig sjÀlv, min erfarenhet som Doula och hur jag brukar arbeta. Det Àr viktigt att du trivs med mig som person för att du ska kÀnna dig trygg nÀr du anlitar mig som doula. Ingenting bestÀms pÄ denna trÀff, du fÄr tid att tÀnka igenom ditt beslut. NÀr du bestÀmt dig för att pÄbörja ett samarbete bokas ett första förberedande samtal in.
Tid: 1 Timme
Pris: Kostnadsfritt.


🌿 Holistisk Doula – Stora Förlossningspaketet

Som Din Doula Àr Jag dÀr helt för din skull, det Àr du som Àr i fokus och det Àr du som bestÀmmer. Jag Àr ditt personliga stöd under hela din gravidresa Ànda fram till att förÀldraskapet tar vid. En intim kontakt etableras. Mitt fokus ligger pÄ att du ska kÀnna dig trygg och omhÀndertagen. I förlossningspaketet ingÄr ett Förlossningsförberedande möte med samtal om dina behov och önskningar. Du och din födslopartner fÄr ocksÄ en Privat Profylaxkurs i Föda Utan RÀdsla. 20 dagar jourtid dygnet runt med telefon- och e-mail kontakt. NÀr förlossningen har satt igÄng kommer jag till dig i hemmet eller pÄ sjukhuset och ger mitt stöd och nÀrvaro under hela förlossningen. Min enda uppgift under förlossningen Àr att finnas till för dig, att hjÀlpa dig att fokusera, stötta dig igenom vÀrkar, samt att vara dÀr i annat du vill ha hjÀlp med. Jag Àr lika mycket stöd för eventuell partner. Mitt mÄl Àr att din partner fÄtt tillrÀckligt med verktyg för att kunna stÄ trygg och stabil vid din sida och min roll Àr att stötta din partner i att stötta dig. UngefÀr en vecka efter födseln kommer Jag pÄ hembesök för att titta till dig, se ifall du behöver stöttning i nÄgonting och för att prata om din förlossningsupplevelse.
Bonus – Just nu fĂ„r du en bok i gĂ„va som jag vĂ€ljer ut till just dig!
Dessutom: 900 kr rabatt om du Àr du ensamförÀlder, arbetslös eller sjukskriven. 50% rabatt pÄ inkapsling av moderkaka. 20% rabatt pÄ alla andra tjÀnster.

Tid: OrÀkneligt mycket!
Pris: 10.000:- Inkl moms 
Extra möten: Bokas efter överenskommelse


🌿 Akut Doula

För dig som sent i graviditeten beslutar att ha med mig som din doula, kanske till och med nĂ€r vĂ€rkarbetet redan satt igĂ„ng. Det kan finnas mĂ„nga anledningar till varför du valt att vĂ€nta, oavsett anledning sĂ„ hoppas jag kunna hjĂ€lpa och stötta dig till en positiv förlossningsupplevelse. Jag kommer med trygghet, kunskap, nĂ€rvaro och effektiva verktyg.  Du Ă€r vĂ€lkommen att kontakta mig om din ordinarie doula/partner fĂ„r ovĂ€ntat förhinder att delta nĂ€r din förlossning startar. Vid mycket kort varsel Ă€r du vĂ€lkommen att ringa mig pĂ„ 0720473819

Tid: Stöd under Hela din förlossning! Samt Eftersamtal.
Pris: 8.000:- Inkl moms 


🌿 Postpartum-Doula

Efter förlossningen infinner sig en annan tid, med en helt ny familjemedlem. De flesta nyblivna förĂ€ldrar beskriver att den första tiden efter hemkomsten Ă€r utmanande och omtumlande. Jag erbjuder dig personligt stöd i ditt eget hem. Även för de mest erfarna förĂ€ldrar innebĂ€r bringandet av en ny baby skiftande rutiner. Som postpartum doula vill jag underlĂ€tta denna övergĂ„ng genom att stötta och hjĂ€lpa dig med allt du kĂ€nner att du önskar hjĂ€lp med under denna mycket speciella tid. Med min nĂ€rvaro, uppmuntran och praktiska stöd vill jag underlĂ€tta för att du ska kunna njuta extra mycket av den första tiden. En helig tid för dig att vara med och lĂ€ra kĂ€nna din bebis, lĂ€ka efter förlossningen och Ă€ven fokusera pĂ„ ett djupt omhĂ€ndertagande av dig sjĂ€lv. Min postpartum tjĂ€nst utformas för varje klients individuella behov sĂ„ att du har möjlighet att pĂ„ ditt sĂ€tt, i lugn och ro upptĂ€cka de rutiner och tekniker som fungerar för just dig och din bebis. SjĂ€lvklart kan du anlita mig som postpartum doula oavsett om du haft mig som förlossnings doula eller inte.

Paket: “Dag” 600 kr/ timme inkl moms Villkor: Fördelat pĂ„ en dag
Paket: “Vecka” 500 kr/ timme inkl moms Villkor: Fördelat pĂ„ en vecka
Paket: “MĂ„nad” 450 kr/ timme inkl moms Villkor: Fördelat pĂ„ en mĂ„nad