Spinning Babies är en metod som utformats i USA av barnmorskan Gail Tully för att optimera denfysiska relationen mellan modern och barnet, vilket därmed underlättar förlossningsförloppet. Spinning Babies är en erkänd och etablerad metod som används med god effekt av barnmorskor & doulor över hela världen.
https://spinningbabies.com/

Xana De Silva är förlossningspedagog och Doula, hon har översatt och utvecklat konceptet till Svenska och valt att kalla det Aktiv Baby. Det är specifika och enkla övningar som hjälper bebisen att inta optimala positioner i livmodern och bäckenet vilket underlättar graviditet och förlossningen. Informationen nedan är en sammanställning framtagen av Xana De Silva.
https://aktivbaby.com/

 

Vad har Jacqui för kunskap inom Spinning Babies och Aktiv Baby? Jacqui gick våren 2018 den heltäckande kursen i Spinning Babies och har sedan dess aktivt hjälpt gravida att stötta sin kropp och barnets positionering med hjälp av övningarna. Hösten 2019 kompletterade och fördjupade Jacqui sin kunskap genom att gå kurs i Aktiv Baby, detta medförde att Jacqui i sin profession har valt att arbeta ännu mer med dessa övningar eftersom att hon än mer förstått vikten av hur mycket det hjälper i graviditet & förlossning.

Boka Jacqui som er Aktiv Baby Instruktör


Logga in för:
- Detaljerad Info om de 3 övningarna
- Information om när i graviditet & förlossning de ska göras
- Främsta anledningarna till varför övningarna behövs
- Information om när i graviditet de INTE ska göra
- Beskrivande bilder
 
         Detta innehåll är öppet för  
Medlemmar till Jacquis Magiska Gravid-Portal!

Resten av sidan visas endast för inloggade medlemmar

Logga in för att låsa upp resten av sidan!